Speluitleg korte baan Grand-16

ZEturf

Speluitleg kortebaan GRAND-16

Winnend: kies 1 paard. Voorspel welk paard als 1e over de finish komt. Minimum inzet € 1,00.

Plaats: kies 1 paard. Voorspel welk paard als 1e, 2e of e3 over de finish komt. Minimum inzet € 1,00.

Duo: kies 2 paarden vanuit de eerste omloop. Voorspel het 1e paard en het 2e paard dat over de finish komt. De volgorde is van belang. Minimum inzet € 0,50.

Trio: kies 3 paarden vanuit de eerste omloop. Voorspel welke 3 paarden als 1e, 2e en 3e finishen, in de juiste volgorde. Minimum inzet € 0,50.

LET OP: voor de spelsoorten DUO en TRIO worden bij een GRAND-16 kortebaan, anders dan gebruikelijk, niet de ritnummers uit de eerste omloop gespeeld, maar gewoon de eigen startnummers van de paarden. De 8 verliezers uit de eerste omloop starten in een herkansingsronde (dit is een omloop tussen de eerste en de tweede in) waarin geen weddenschappen mogelijk zijn. De 4 in de tussenloop winnende paarden komen dan in de tweede omloop en kunnen dus ondanks dat ze in de eerste omloop hebben verloren, alsnog de finale halen.

Winscore: kies 8 paarden. Voorspel van 8 ritten de winnaar. Minimum inzet € 2,00.

SnelSpel: Geen zin om zelf de paarden voor de winscore te kiezen? Het SnelSpel berekent voor jou welke paarden de grootste kans hebben om te winnen, gebaseerd op ranking scores en wat anderen spelen. Zo maak je slim gebruik van de kansen van andere spelers. Minimum inzet € 2,00.

 

MAAK EEN GRATIS ACCOUNT AAN OP  Zeturf.nl EN ONTVANG €60,00 WELKOMSBONUS